Dobrodružná plavba z Islandu (Akureyri) do Norska (Stavanger) s kapitánem Hombrem (24.9.-8.10.2024)

Přidejte se na plavbu kolem Evropy na unikátní expediční lodi Boomerang známého dobrodruha a jachtaře Jirky Zindulky. Dobrodružná plavba z Islandu do Norska bude probíhat pod vedením zkušeného profesionálního kapitána Vláďi Kršky zvaným Hombre. Plavba probíhá nonstop, téměř za každého počasí a hlavním přínosem těchto plaveb je právě výuka a plánování dlouhé plavby za proměnlivých podmínek.

Vydejte se na nezapomenutelnou zářijovou plavbu z Islandu do norského Stavangeru! Zažijte dobrodružství, kdy vás povedou větry podél divokého severního pobřeží Islandu, kde narazíme na velryby u ostrova Grímsey na Polárním kruhu a pozorujeme kolonie papuchálků. Navštívíme kouzelné Faerské ostrovy s jejich rozeklanými skalami, vodopády a malebnými přístavy s domky, kde se pasou ovce a kozy. Po doplnění zásob v Torshavnu zamíříme na Shetlandy, kde prozkoumáme ostrovy plné ovcí a užijeme si skotský šarm Lerwicku. Závěr plavby nás zavede přes norské fjordy do krásného Stavangeru. Připravte se na dobrodružství plné přírodních krás a nezapomenutelných zážitků!

Kde

Start plavby: Akureyri, Island
Konec plavby: Stavanger, Norsko

Kdy

Začátek: Sobota 24.9.2024
Konec: Úterý 8.10.2024

Loď

BOOMERANG je 16 m dlouhá hliníková plachetnice vlastněná známým českým jachtařem Jiřím Zindulkou. Loď je postavena a vybavena pro plavbu v náročných podmínkách. Loď je typově shodná s modelem lodi německé konstrukce – Reinke 15m.

Kapitán
Vláďa Krška (Hombre)

Trasa plavby

 

Lze koupit jako dárek – stačí napsat do poznámky k objednávce „Dárek“. Ohledně podoby a obsahu voucheru tě budeme kontaktovat. Pak ti voucher vygenerujeme a pošleme ti ho jednoduše na email. Podívej se na naše vouchery, z kterých můžeš vybírat.

40 000 

Zbývá míst: 2

Plavba v Norsku na plachetnici Boomerang
Dobrodružná plavba z Islandu (Akureyri) do Norska (Stavanger) s kapitánem Hombrem (24.9.-8.10.2024)

40 000