Sportovní plavba z Polska (Svinoústí) do Lotyšska (Rigy) s kapitánem Erikem Hrubým (28.10.-4.11.2024)

Vydejte se na nezapomenutelnou expediční plavbu na plachetnici Reinke 15m z polského Svinoústí do okouzlující Rigy! Čeká vás dobrodružství po Baltském moři s možností objevovat skryté ostrovy a malebné přístavy. Na palubě vás bude doprovázet zkušená posádka, která vás zapojí do řízení lodi, nebo si můžete jen užívat klid a krásné výhledy na moře.

Zažijte skutečný pocit svobody a objevte kouzlo plavby s větrem v plachtách. Tato cesta je ideální pro milovníky přírody, kteří chtějí prožít jedinečný zážitek daleko od turistického ruchu a zakončit svou cestu v historické Rize.

Kde

Start plavby: Svinoústí, Polsko
Konec plavby: Riga, Lotyšsko

Kdy

28.10.-4.11.2024

Loď

BOOMERANG je 16 m dlouhá hliníková plachetnice vlastněná známým českým jachtařem Jiřím Zindulkou. Loď je postavena a vybavena pro plavbu v náročných podmínkách. Loď je typově shodná s modelem lodi německé konstrukce – Reinke 15m.

Kapitán
Erik Hrubý

Lze koupit jako dárek – stačí napsat do poznámky k objednávce „Dárek“. Ohledně podoby a obsahu voucheru tě budeme kontaktovat. Pak ti voucher vygenerujeme a pošleme ti ho jednoduše na email. Podívej se na naše vouchery, z kterých můžeš vybírat.

16 500 

Zbývá míst: 5

Reinke 15M - Boomerang
Sportovní plavba z Polska (Svinoústí) do Lotyšska (Rigy) s kapitánem Erikem Hrubým (28.10.-4.11.2024)

16 500